De Bevers naar Dondertman!

De opkomst begon wat eerder afgelopen zaterdag, namelijk al om 9.15 uur. Omdat het de volgende dag dierendag zou zijn gingen we iets speciaals doen. Alle Bevers kwamen met hun eigen autozitje aangelopen, we gaan naar kinderboerderij Dondertman in Holten! Iedereen heeft er heel veel zin in en is ook erg blij om op de boerderij aan te komen na een gezellige reis van zo’n 25 minuten. Een aantal Bevers gaan direct naar het knuffelhok om met konijnen of cavia’s te knuffelen. Een aantal andere Bevers willen liever eerst spelen. Zo zijn er grote glijbanen, een draaimolen, klauter toestellen en zelfs een kabelbaan!

In het knuffelhok mogen alle kinderen een “eigen” konijn, cavia of hamster uitzoeken om mee te knuffelen. De dieren zijn heel zacht, lief en pluizig. Sommige Bevers vinden ze wel een beetje stinken. Evyn zei voor de grap zelfs dat hij allergisch is voor konijnen! Omdat hij de lucht niet te harden vond. Uiteindelijk heeft ook Evyn een paar pluizige konijnen geaaid.

Er zijn veel dieren op de boerderij. Zo zijn er kippen, geiten, schapen, hertjes en zelfs alpaca’s en een zwijn. Nadat we met zijn allen wat gedronken en gegeten hebben is er nog wat tijd over om te spelen. De Bevers rennen direct naar de skelterbaan. Jasper en Evyn racen iedereen heel hard voorbij. Ook het springkussen wordt niet vergeten en dient als afsluiting van de ochtend. Het was een geslaagde opkomst. Tot volgende week Bevers!

Comments are closed