Angry birds of angry bevers?

HJB Llanos Bevers - Angry birds

Nadat de Bevers opgewarmd waren met de boodschappen race, en alle bewoners van Hotsjietonia hun boodschapjes terug hadden. Was het dan eindelijk tijd om de prachtige (zelfgemaakte!) katapulten uit te proberen! Er werd een hele stapel met groene varkentjes op elkaar gezet en de bevers gingen in groepjes van twee de varkentjes naar buiten jagen. Huh! Die varkentjes kwamen de bevers wel heel bekent voor. We gingen het angry birds spel doen!!

Ze kregen waterballonnen en tennisballen. De waterballonnen waren als eerste aan de beurt. Stonden ze ver genoeg naar achteren? Moest de katapult bijgedraaid worden? Toen alles goed stond ging het los! Wow! Ze konden ver schieten. Één voor één vielen de varkentjes naar beneden. De angry birds konden er geen genoeg van krijgen en al helemaal niet toen werd besloten dat we op elkaars team gingen schieten!

Na een korte drinkpauze en nadat we hadden gezongen voor Karlijn omdat ze jarig is geweest (van harte Karlijn!), gingen we verder met ongelukstikkertje. Als je getikt werd moest je de plek waar je geraakt was vasthouden met je hand. En zo kon je weer een andere bever tikken. Gelukkig stond dokter Dennis met zijn brancard aan de zijkant zodat hij alle “gewonde” bevers weer beter kon maken. Omdat er zoveel bevers “geblesseerd” waren stond de andere dokter al klaar in het Beverlokaal. Een voor een werden de blessures en schaafplekken besproken en hier en daar werd een verbandje aangelegd of een pleister geplakt. En wat doe je als je je verbrand als je marshmallows aan het roosteren bent? En als je een pleister op je voorhoofd plakt, helpt dit dan tegen hoofdpijn? 😉

Hierna moesten er een paar brandjes geblust worden. Hoe goed konden de bevers met hun waterpistool mikken? Gelukkig waren het maar hele kleine brandjes. Omdat de Bevers dit zo snel uit kregen werd de leiding het mikpunt. Iedereen is met een nat pak naar huis gegaan!

Volgende week vliegen Karlijn en Xavier over. Komen alle andere bevers ze uitzwaaien? Tot dan!

Comments are closed